Veilig naar saxofoonles…

Corona (Covid-19)

Haarlemse SaxofoonSchool_image_saxofoon spelen_02

In maart 202 overviel het Coronaviris ons allemaal en ging Nederland op slot. Vanuit de Haarlemse SaxofoonSchool is er hard gewerkt om lesmateriaal digitaal beschikbaar te maken en zijn veel lessen fysieke vervangen door online saxofoonlessen. De Zoom-lessen zijn een goed alternatief maar het zijn geen vervanging voor de fysieke lessen. Daarnaast is er een WhatsApp groep en een online bibliotheek beschikbaar gekomen voor aanvullende vragen, informatie en muziek.

Haarlemse SaxofoonSchool en Coronabeleid

✓ De regels van de overheid en het RIVM zijn leidend voor de lessituatie 

✓ Binnen de locaties zijn er regels en die helpen bij het veilig lesgeven zoals het  dragen van een mondkapje

✓ Ben je niet zo lekker of heb je verkoudheidsklachten, koorts of andere Coronaverschijnselen, kom dan niet naar les. 

✓Als er geen fysiek les kan worden gegeven, worden de lessen via Zoom/Skype voortgezet.

✓ De cursist dient zelf voor een goede connectie thuis te zorgen met een computer, iPad of telefoon met microfoon en evt camera.

✓ Lessen gelden als onderdeel van de 40 weken seizoensreeks en worden t.z.t ingevuld en of ingepland op individuele basis.
Compensatie voor gemiste lessen is in deze bijzondere tijd alleen niet mogelijk. 

✓ Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk omdat de digitale lessen een prima alternatief zijn voor de fysieke lessen.

✓ De algemene voorwaarden van toepassing en hierin is ook een lid opgenomen voor restitutie van het lesgeld in de normale situatie.

De Haarlemse SaxofoonSchool wil zich graag inzetten om iedereen zo goed mogelijk te laten genieten van de saxofoon in deze lastige tijd. 

Heb je vragen over ons Coronabeleid en wil je weten of je veilig kunt lessen, neem dan contact met ons op.

Haarlemse SaxofoonSchool_saxofoon spelen in Haarlem

🎷
Gratis een keertje de saxofoon proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties

Tjerk Moeskops
tenorsaxofoon
Lees verder
"Zeer vermakelijke en leerzame lessen. In korte tijd enorme stappen gemaakt. Betrokken en kijkend naar mijn niveau. Zowel expert op het gebied van het instrument als muziektheorie. Lessen leuk soms afgewisseld met het maken van een opname of een leuke gezellige voorspeelavond met de andere leerlingen.
Roxanne Laas
altsaxofoon
Lees verder
"Jeroen is een super talentvolle muzikant, een enthousiaste leraar en een inspirerende leraar die je zelfvertrouwen geeft maar tegelijkertijd ook dwingt om je te verbeteren maar vooral een leraar die de liefde van muziek deelt!
Sven Steverink
baritonsaxofoon
Lees verder
"Ik ben 25 jaar geleden gestopt met saxofoon spelen en Jeroen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw heel veel plezier in heb nu. Vooral het samenspelen met anderen heb ik lol in. De Saxofoonschool heeft diverse combo's zodat je al snel mee kunt spelen met een combo op jouw niveau. Op deze manier houd je er ook lol in.
Saar Meertens
sopraansaxofoon
Lees verder
"Bedankt Jeroen! Voor de fijne communicatie, je flexibiliteit en het meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jeroen les te nemen
Previous
Next

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.