Ben je saxofoon docent en zoek je leerlingen in 2017 / 2018?

Saxofoonschool.nl is het netwerk in wording van en voor saxofoondocenten in Nederland. Zowel klassiek als lichte geschoolde docenten kunnen lid worden. Je wordt “partner” binnen het netwerk dat rechten, verplichtingen en vruchtgebruik heeft.

Saxofoonschool.nl is naast docenten “directory” ook een digitaal platform waar leerlingen zich kunnen aanmelden voor saxofoonles. De aanmelding wordt vervolgens intern in het systeem gezet en verschillende opties kunnen direct worden besteld bij saxofoonschool.nl en/of haar partner sites.

Een nieuwe leerling kiest zelf een docent binnen ons netwerk. Het docentschap van de leerling is exclusief, totdat de leerling in overleg aangeeft niet langer lessen te volgen bij de betreffende docent en/of de overeengekomen les periode verstreken is. De docent bepaald zelf zijn/haar eigen les tarief en waar hij/zij les geeft.

Lees meer over de voordelen en mogelijkheden voor een gratis registratie (free account) of jaar abbonnement (plus account). Een plus bedraagt slechts 10 Euro per maand!

Algemene Voorwaarden zijn van kracht.