Hedendaagse lessen op jouw niveau…

De saxofoonschool

Haarlemse SaxofoonSchool_image_saxofoon spelen_02

In 2010 is de Haarlemse Saxofoonschool opgericht door saxofonist en  ondernemer Jeroen Kraaij. Hij wilde zijn passie voor dit mooie instrument doorgeven aan iedereen die geïnteresseerd is in de saxofoon. Van jong tot oud en voor iedereen toegankelijk.

Bevlogenheid en missie!

De promotie van de saxofoon is een van de belangrijkste argumenten voor het starten van de Haarlemse SaxofoonSchool. Muziek maken is zo belangrijk voor iedereen en je kunt er zo veel plezier uithalen. 

Net als sporten zou muziek maken in ieders leven een rol moeten spelen. En dat doet het ook gelukkig. 

Veel mensen hebben de weg sinds 2010 gevonden naar onze school. Hier proberen wij met een team van docenten iedere week gemotiveerd les te geven.

Onze kernpunten zijn:
✓ Flexibele lessen voor iedereen
✓ Relaxte sfeer en op ieders eigen tempo
✓ Enthousiast, uitdagend en hedendaags lesmateriaal
✓ Individueel les van minimaal 30 minuten per week
✓ Het plezier in het samen muziek maken

 

Haarlemse SaxofoonSchool_saxofoon spelen in Haarlem
Haarlemse Saxofoonschool saxofoon boeken

Notenschrift en muziektheorie

Liedjes spelen van bladmuziek of uit je hoofd

Verschillende genres en muziekstijlen

Solo's spelen en improvisatie

Buitenschoolse activiteiten…

Actief in Haarlem

Haarlemse Saxofoonschool_saxofoon

Van voorspeelmiddagen en workshops tot promotieacties op het bevrijdingsfestival. Een groot succes in 2013 was het openlucht concert Haarlem Saxt! 120 saxofonisten stonden op 16 juni 2013 op het Houtfestival onder leiding van Artvark Saxophone Quartet . Dit bekende saxofoonkwartet bracht een aantal stukken ten gehoren met de grote groep saxofonisten. Ontzettend gaaf project dat een gezamenlijk initiatief was van de Haarlemse SaxofoonSchool, Hart Muziekschool en het Muzenhuis.

Haarlem Sax

Haarlemse Saxofoonschool_Bevrijdingsfestival

Bevreidingspop

Haarlemse Saxofoonschool_Haarlem Saxt

Workshops

🎷
Gratis een keertje de saxofoon proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties

Tjerk Moeskops
tenorsaxofoon
Lees verder
"Zeer vermakelijke en leerzame lessen. In korte tijd enorme stappen gemaakt. Betrokken en kijkend naar mijn niveau. Zowel expert op het gebied van het instrument als muziektheorie. Lessen leuk soms afgewisseld met het maken van een opname of een leuke gezellige voorspeelavond met de andere leerlingen.
Roxanne Laas
altsaxofoon
Lees verder
"Jeroen is een super talentvolle muzikant, een enthousiaste leraar en een inspirerende leraar die je zelfvertrouwen geeft maar tegelijkertijd ook dwingt om je te verbeteren maar vooral een leraar die de liefde van muziek deelt!
Sven Steverink
baritonsaxofoon
Lees verder
"Ik ben 25 jaar geleden gestopt met saxofoon spelen en Jeroen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw heel veel plezier in heb nu. Vooral het samenspelen met anderen heb ik lol in. De Saxofoonschool heeft diverse combo's zodat je al snel mee kunt spelen met een combo op jouw niveau. Op deze manier houd je er ook lol in.
Saar Meertens
sopraansaxofoon
Lees verder
"Bedankt Jeroen! Voor de fijne communicatie, je flexibiliteit en het meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jeroen les te nemen
Previous
Next

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.