WAAROM REGISTREREN EEN GOED IDEE IS?

Saxofoonschool.nl is het netwerk van en voor saxofoondocenten in Nederland. Zowel klassiek als lichte geschoolde docenten kunnen lid worden.

Saxofoonschool.nl is naast docenten "directory" ook een digitaal platform waar leerlingen zich kunnen aanmelden voor saxofoonles. De aanmelding wordt vervolgens intern in het systeem gezet en verschillende opties kunnen direct worden besteld bij saxofoonschool.nl en/of haar partner sites.

Een nieuwe leerling kiest zelf een docent binnen ons netwerk. Het docentschap van de leerling is exclusief, totdat de leerling in overleg aangeeft niet langer lessen te volgen bij de betreffende docent en de overeengekomen les periode verstreken is. Leerling kan na 10 weken proef cusus stoppen of na het seizoen regulier les (bijzondere omstandigheden uitgezonderd).

Bij een gratis lidmaatschap kan de docent kiezen uit een aantal standaard les tarieven en verloopt de leerling registratie via onze website (leads systeem). Wanneer een docent een abonnoment heeft bij saxofoonschool.nl kan de docent kiezen of hij/zij zelf afspraken maakt met de leerlingen en/of dat de docent gebruik maakt van het leads systeem.

SAXOFOONSCHOOL "FREE"

Het "SAXOFOONSCHOOL FREE" docenten lidmaatschap is een "gelimiteerd" lidmaatschap, waarbij u minder mogelijkheden heeft dan wanneer u "SAXOFOONSCHOOL PLUS" neemt.

BIJ SAXOFOONSCHOOL “FREE”:

• Een basis profiel bij saxofoonschool.nl - [ voorbeeld ]
  • Keurmerk op eigen website en eigen promotie materiaal.
  • LEADS SYSTEEM:

Alle lesovereenkomsten verlopen via saxofoonschool.nl
  • De docent betaald een bepaald lead bedrag voor via ons platform geworven leerling.
  • Leadvergoeding lespakketen van onze webshop per leerling (affiliate model).
  • Eens per maand een betaling van alle gegeven lessen.
  • SAXOFOONSCHOOL "PLUS"

Het "Plus" lidmaatschap (jaar abonnement) bedraagt slechts 10 Euro per maand!

BIJ SAXOFOONSCHOOL “PLUS” KRIJGT U:

• Een uitgebreid profiel bij saxofoonschool.nl - [ voorbeeld ]
  • Een "[email protected]" e-mail adres.
  • Leerlingen kunnen zelf direct via onze website contact met de docent opnemen.
  • Keurmerk op eigen website en eigen promotie materiaal.
  • EXTRA VOORDELEN ABONNEMENT:

• Makkelijk vervanging regelen via ons docenten forum.
  • Korting op onze producten en dat van onze partner sites.
  • Gezamenlijk marketing inspanning.
  • LEADS SYSTEEM:

Dit is optioneel voor abonnees.
  • Digitaal betaalsysteem en planning voor docenten.
  • Leadvergoeding (discounted) lespakketen van onze webshop per leerling (affiliate model).
  • Eens per maand een betaling van alle gegeven lessen.
  • VERSCHILLEN PROFIEL "FREE" EN "PLUS" ACCOUNTS

Wat heeft een "Plus" account WEL dat een "Free" account NIET heeft?

• Een eigen contact formulier waarmee (toekomstige) studenten direct contact op kunnen nemen met de betreffende docent.
  • Plaatsing telefoon nummer (indien gewenst).
  • Social Media links.
  • Custom full-size banner foto.
  • Een foto van de les locatie.
  • Audio & Video links + 2 embedded media players.
  • HOE WERKT HET?

Stap 1:

Om docent te worden bij saxofoonschool.nl vul je een kort online registratie formulier in. We zullen na ontvangst zo spoedig mogelijk uw bericht beantwoorden en uw docent code door te geven die u nodig heeft bij de volgende stap van de registratie.

Stap 2:

Stuur ons via dit informatie formulier de informatie die je op je profiel geplaatst wenst te zien door. Nadere uitleg van wat we precies van je ontvangen willen is beschreven in dit artikel.

Stap 3:

Wanneer we alle informatie (uit stap 2) ontvangen hebben kunnen we je profiel aanmaken. Als je een gratis account hebt bij saxofoonschool.nl dan zal deze (zodra één van onze medewerkers er mee aan de slag kan - over het algemeen binnen 7 werkdagen) online gezet worden. Voor plus accounts gebeurd het aanmaken van een profiel pas nadat we je storting binnen hebben gekregen.

Stap 4 (optioneel):

Plaats het saxofoonschool.nl keurmerk op je eigen website. Dit keurmerk (logo van saxofoonschool.nl) linkt door naar je saxofoonschool.nl profiel. Het plaatsen van dit keurmerk is geheel vrijblijvend, maar maakt het wel makkelijker voor de bezoekers van je site om je docenten profiel bij saxofoonschool.nl te vinden. Vanzelfsprekend kan je ook i.p.v. het keurmerk een textlink plaatsen.