Hedendaagse lessen op jouw niveau…

Workshops

Haarlemse SaxofoonSchool_image_saxofoon spelen_02

De saxofoon heeft bij veel mensen een streepje voor en is het populaire blaasinstrument. Veel mensen worden enthousiast van het geluid, de mooie vorm en de veelzijdig van het instrument. Tijdens de saxofoonlessen leer je de saxofoon bespelen en creëer je voor jezelf datgene wat jij met de saxofoon wilt doen. Meespelen met je favoriete artiest of juist een mooie solo spelen in een orkest of band.

Wat houdt het in?

Heb je nog geen ervaring met de saxofoon of bijvoorbeeld het notenschrift. Geen probleem, wij gaan alles vanaf het begin oppakken. 

Als eerste wil je een goede basis opbouwen en weten hoe je het beste de saxofoon kunt bespelen. Dit houdt in:

✓ Blaastechniek
✓ Houding
✓ Vingerzetting

Wil je ook weten of je geluid uit de saxofoon krijgt? Kom vrijblijvende een proefles volgen en meld je aan

Saxofoonschool Oosterbeek_image_saxofoon spelen

🎷
Gratis een keertje de saxofoon proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties

Tjerk Moeskops
tenorsaxofoon
Lees verder
"Zeer vermakelijke en leerzame lessen. In korte tijd enorme stappen gemaakt. Betrokken en kijkend naar mijn niveau. Zowel expert op het gebied van het instrument als muziektheorie. Lessen leuk soms afgewisseld met het maken van een opname of een leuke gezellige voorspeelavond met de andere leerlingen.
Roxanne Laas
altsaxofoon
Lees verder
"Jeroen is een super talentvolle muzikant, een enthousiaste leraar en een inspirerende leraar die je zelfvertrouwen geeft maar tegelijkertijd ook dwingt om je te verbeteren maar vooral een leraar die de liefde van muziek deelt!
Sven Steverink
baritonsaxofoon
Lees verder
"Ik ben 25 jaar geleden gestopt met saxofoon spelen en Jeroen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw heel veel plezier in heb nu. Vooral het samenspelen met anderen heb ik lol in. De Saxofoonschool heeft diverse combo's zodat je al snel mee kunt spelen met een combo op jouw niveau. Op deze manier houd je er ook lol in.
Saar Meertens
sopraansaxofoon
Lees verder
"Bedankt Jeroen! Voor de fijne communicatie, je flexibiliteit en het meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jeroen les te nemen
Previous
Next

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.